About

About Challenge Kitesurfing

Welcome to the website of Kitesurf School Challenge! Kitesurfing is a water sport that has become very popular recently. It is a sport that has rapidly developed compared to other sports. Kitesurfing is a sport where the surfer stands on a small surfboard and lets himself be pulled forward by a kite. Kitesurf School Challenge has instructors on staff who are IKO certified. this means that our school guarantees safety and expertise. IKO certification is recognized worldwide as the most efficient and professional way to learn kitesurfen.We guarantee that Kitesurfschool Challenge can provide you with a safe, friendly and professional environment to learn the basics of kite surfing.


Rachid Chioua Instructor Profile

  • Kitesurfing since 1999
  • Married, one child
  • Lives in the Netherlands
  • Instructor at Oostvoorne since 2010
  • Spoken languages: Dutch, English, French, Spanish, un poco Italiano, Maroccan
  • Favorite tricks: F16, Megaloop, toblind
  • Hobbies: kitesurf, kiteboard, snow kite, land kiteboarding, surfing, bodyboard, wakeboard, skateboard, SUP

Reviews (in original language)

Kitesurf lessen volgen bij Kitesurfschool Challenge is een aanrader!

Ik had in Scheveningen goede berichten gehoord over Kitesurfschool Challenge en daarom heb ik hier een kitesurfles voor gevorderden gevolgd. De kitesurfles voldeed volkomen aan mijn volwachtingen: professioneel en veilig! Kitesurf lessen volgen bij Kitesurfschool Challenge is een aanrader!

Kitesurfschool Challenge heeft mij binnen een dag op een kitesurf plank leren staan

Via vrienden ben ik terecht gekomen bij Kitesurfschool Challenge. Ik heb kitesurf lessen gevolgd voor beginners, gevorderden en experts. Het leek me een heel leuke en gezellige kitesurfschool en dat was ook zo! Bovendien heb ik binnen een dag op een kitesurf plank leren staan!

Kitesurfschool met zeer ervaren instructeur

Ik heb een kitesurfles voor gevorderden gevolgd bij Kitesurfschool Challenge. Het leek mij een goede kitesurfschool en de kitesurfles heeft ook zeker aan mijn verwachtingen voldaan! Ik kreeg les van een zeer ervaren instructeur en de kitesurfles werd goed gegeven.

Kitesurfles voor beginners bij Kitesurfschool Challenge
Leren kitesurfen

Door een bezoek aan een demonstratie van het kitesurfen bij het Noord-Aa in Zoetermeer, heb ik ervoor gekozen om een kitesurfles te volgen voor beginners bij kitesurfschool Challenge. De kitesurfles was eigenlijk nog beter dan ik had verwacht. De service is erg goed en ik heb met mooi materieel leren kitesurfen. Ik heb snel, veilig en met veel plezier leren kitesurfen.

Kitesurf lessen voor beginners, gevorderden en experts volgen

Ik heb bij Kitesurfschool Challenge kitesurf lessen gevolgd voor beginners, gevorderden en voor experts. Daarbij heb ik kitesurfles gehad van een goede en fanatieke instructeur met veel verstand van kitesurfen en zelf veel ervaring. Veiligheid staat voorop en al het kitesurf materiaal is nieuw!

Kitesurfschool Challenge heeft mij leren kitesurfen!

Via het internet kwam ik kitesurfschool Challenge tegen. Ik heb een beginners cursus kitesurfen gevolgd en vond het helemaal top! Ik heb veel geleerd over kitesurfen, weersomstandigheden en veiligheid.

Kitesurfles voor gevorderden aan de kust van Oostvoorne
Een professionele kitesurfles

Aan de kust van Oostvoorne heb ik een kitesurfles voor gevorderden gevolgd. Kitesurfschool Challenge heeft een prettige uitstraling, is professioneel en zeer betrokken instructeurs. Ik heb de kitesurfles ervaren als een uiterst professionele les in een goede sfeer. Ik heb er echt veel aan gehad!